Szolgáltatások

A Grey Suites apartmanjai jóval többet kínálnak, mint egyszerű szálláslehetőség. Törekszünk a tökéletes kényelemre és nyugalomra, annak érdekében pedig, hogy a lehető legjobban érezd magad nálunk, különleges szolgáltatásokkal és kényelmi kiegészítőkkel várunk téged.

Ingyenes parkolás

Apartmanjaink saját, őrzött garázsában a biztonságos parkolás előzetes foglalás esetén minden vendégünk számára garantált.

Ingyenes WI-FI

Annak érdekében, hogy az utazás alatt is kapcsolatban maradhass családoddal, barátaiddal, vagy kollégáiddal, minden szobában megbízható és gyors, ingyenes Wi-FI áll rendelkezésedre.

Saját fürdőszoba

A 100%-os kényelem céljából minden egyes apartmanunk saját, jól felszerelt, káddal és zuhanykabinnal, saját WC-vel, valamint törölközőkkel és hajszárítóval is felszerelt fürdőszobával rendelkezik.

Kültéri egységek

Az apartmanház a tökéletes kikapcsolódás érdekében terasszal, valamint kényelmes kerti bútorokkal ellátott külterülettel rendelkezik, ahol vendégeink kedvükre lazíthatnak és pihenhetnek a gyönyörű, pécsi napsütésben.

Családbarát szálláshely

A Grey Suites apartmanjai felkészülten fogadják a kisgyerekekkel érkező családokat, kisebb csoportokat, baráti társaságokat is. Célunk, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a kiemelt minőségű pihenést, és prémium minőségű szállást nyújtsunk az emlékezetes, kellemes időtöltéshez.

Légkondicionált szobák

Legyen forró nyár vagy hideg tél, nálunk a tökéletes kényelem és megfelelő hőmérséklet a szobálkban található légkondicionálásnak köszönhetően mindig garantált.

.